Boba Sociaal: kom ook kennis maken

Boba Sociaal: kom ook kennis maken

Een sociaal leven is net zo belangrijk om je goed te voelen als een fijn huis en een goede gezondheid. Voor mensen met autisme is contact maken met anderen niet altijd even makkelijk. Daarom organiseert Boba regelmatig een avond waarop cliënten én oud-cliënten elkaar kunnen zien en spreken – natuurlijk met iets lekkers te drinken erbij.

Vanaf april ben je weer van harte welkom bij Boba Sociaal (BoSo)! BoSo is een avond waarop je kennis kunt maken met andere cliënten, en kunt praten over wie je bent en wat je graag doet. (Of over een ander onderwerp dat je belangrijk vindt.) Zo leer je snel nieuwe mensen kennen, en kun je je verhaal kwijt aan mensen die je begrijpen.

Aanmelden is niet nodig

Misschien wil je graag naar BoSo komen, maar vind je het spannend om dat alleen te doen. Weet dan dat er twee Boba-coaches aanwezig zijn om je op te vangen én dat iedereen snapt hoe je je voelt. Aanmelden is bovendien niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Heb je toch nog vragen? Dan kun je die stellen via boso@boba.nl.

Praktische informatie

Je kunt op verschillende data op 2 verschillende locaties terecht: Rijswijk en Dordrecht. (Klik op de link en scroll een stukje naar beneden om te zien waar je precies moet zijn op welke dagen.) Goed om te weten: de avond is bedoeld voor deelnemers vanaf 18 jaar. Vanaf 19:00 gaat de deur open, en om 19:30 beginnen we. De avond duurt tot maximaal 21:00 – maar je kunt altijd eerder vertrekken als je dat wilt.

Verhaal

Cliënten geven Boba gemiddeld een 8

Het Glazen Radiohuis vraagt aandacht voor Laaggeletterdheid

Starten als coach bij Boba doe je zó