Home

Cliëntenraad

Boba vindt het fijn om van cliënten te horen wat er speelt en hoe de zorg van Boba beter kan. Gevraagd en ongevraagd. Via onze cliëntenraad kun je meepraten over onze organisatie én meewerken aan de kwaliteit van onze zorg.

Er zijn cliëntenraden in Rijswijk, Dordrecht en Rotterdam. Daarnaast zijn er cliënten actief op verschillende plekken in de organisatie, bijvoorbeeld bij inwerkprogramma's, bij de sollicitaties van nieuwe coaches en bij nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie - zoals digitaal werken en het ontwikkelen van onze eigen methodiek. Je bemoeit je als lid dus niet alleen met de vergaderingen, maar hebt ook de mogelijkheid je op andere vlakken te laten gelden en zo kennis te maken met een zorgorganisatie.

We horen graag van je

Onderdeel zijn van de cliëntenraad is vrijwillig en kost ongeveer 8 uur per maand. Wil je meer weten over de cliëntenraad of heb je interesse om lid te worden? Stuur dan een mail met je motivatie naar clientenraad@boba.nl. Heb je ideeën over hoe de zorg van Boba beter zou kunnen? Of wil je een compliment met ons delen? Stuur dan ook een mail. We vinden het fijn om van je te horen.

Nieuwsbrief Clientenraad Zuid Holland Zuid