Onze diensten

Coaching

Wanneer je met autisme tegen moeilijkheden aanloopt, dan is het soms lastig om oorzaken en symptomen aan te wijzen. Dat is niet gek: autisme komt in veel verschillende vormen en gradaties. Onze coaching is daarom altijd maatwerk.

Bij Boba stemmen we de begeleiding af op jouw persoonlijke behoeften én eventueel die van je netwerk. We gaan samen op zoek naar de oorsprong van je klachten, en pakken die aan door zoveel mogelijk te vertrekken vanuit jouw individuele kracht en positieve eigenschappen. Zo vergroten we je zelfvertrouwen en je zelfredzaamheid. Zodat je zelfstandig weer verder kunt.

Jouw hulpvraag

In een eerste gesprek horen we graag waar je tegenaan loopt, en wat je hulpvraag is. Wij vertellen jou hoe we precies werken en we onderzoeken samen wat onze coaching voor jou kan betekenen.

Kennismaking

Als we samen in kaart hebben gebracht wat je met het coachingstraject wil bereiken, plannen we een kennismaking met een coach in. Die eerste kennismaking is altijd persoonlijk en op een plek die voor jou prettig is.

Doelen formuleren

Tijdens de eerste kennismaking met je coach, formuleren jullie samen de doelen die je wil bereiken. Ook maken jullie samen een plan: hoe wil je die doelen bereiken en op welke termijn?

Begeleiding en bijsturen

Regelmatig spreek je af met je coach. Jullie werken aan de doelen die je wilt behalen, en sturen bij als dat nodig is. Tijdens een evaluerend gesprek beslissen jullie of je al bent waar je wilt zijn of dat er misschien nog wat meer nodig is.

Zelfstandig verder

Het coachingstraject wordt afgerond wanneer je het gevoel hebt dat je zelfstandig weer verder kunt. Loop je op een later moment toch weer tegen iets op? Dan staat Boba natuurlijk voor je klaar.

“'Aanmoedigen, vertrouwen uitspreken, geduldig zijn, een stap terug kunnen doen voor reflectie en de draad oppakken zodra dit weer kan - dat is een terugkerend proces in de coaching.'”

Monique Geerts

Coach bij Boba

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vragen rondom Boba hebben we voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voor vragen over een vacature kunt u een email sturen naar: sollicitatie@boba.nl

Of contact opnemen met onze recruiter Shabnam Ahadpour, 06-89991307

Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze cliënten, relaties en onze organisatie. Daarom willen we persoonsgegevens, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat de ‘gewone’ e-mail kwetsbaar is.  

Boba gebruikt ZIVVER om veilig met u te e-mailen en bestanden uit te wisselen. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij u aankomt. U kunt dan ook zeker zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen. Dit kunt u vergelijken met een digitale aangetekende brief. 

Lees hier verder voor meer informatie

Download hier het klachtenreglement

Aanmelden voor coaching?

Wil je samen met een coach van Boba aan de slag voor meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid? Meld je dan aan via ons online formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.