Onze diensten

Kosten en vergoeding

De behandelingen in de Specialistische GGZ en Generalistische Basis GGZ maken deel uit van het basispakket van uw zorgverzekering. Voor deze behandelingen geldt het wettelijk eigen risico van uw zorgverzekering. In 2022 bedraagt het eigen risico €385*. Raadpleeg vóór de start van uw behandeling uw zorgverzekeraar en controleer uw verzekeringsvoorwaarden.

De behandelingen in de Specialistische GGZ en Generalistische Basis GGZ maken deel uit van het basispakket van uw zorgverzekering. Voor deze behandelingen geldt het wettelijk eigen risico van uw zorgverzekering. In 2020 bedraagt het eigen risico €385*. Raadpleeg vóór de start van uw behandeling uw zorgverzekeraar en controleer uw verzekeringsvoorwaarden.

LET OP: Vanaf 1 januari gaan er enkele wijzigingen plaatsvinden, bekijk daarom het onderstaande filmpje voor meer uitleg over het Zorg Prestatie Model. Liever op papier? Download hier de informatiefolder.

*Afhankelijk van uw zorgpolis kan het zijn dat u hebt gekozen voor een hoger eigen risico. Voor een overzicht van vergoedbare interventies vanuit de zorgverzekeraar zie overzicht van vergoedbare interventies

Voor een overzicht van alle vormen van vergoedbare zorg zie Zorgwetten-sinds-2015

Voor 2020 heeft Boba GGZ met alle zorgverzekeraars gecontracteerde overeenkomsten voor de gespecialiseerde en generalistische basis ggz.

 Kind & Jeugd
Voor Kind & Jeugd heeft Boba GGZ een contract bij de serviceorganisatie Zuid-Holland-Zuid.

Nakomen afspraken en annuleren van afspraken

Het nakomen van de afspraken is een voorwaarde om tot een goede hulpverlening te kunnen komen. Annuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch tijdens kantooruren. Tijdens het weekend kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat. Spreek dan duidelijk uw naam in, de datum en tijdstip van de afspraak en de naam van de (regie)behandelaar. Indien de afspraak te laat of niet wordt afgezegd, wordt een tarief van €45 per gemiste afspraak/sessie in rekening gebracht als een gedeeltelijke vergoeding voor verlies van de gereserveerde behandeltijd. Hiervoor krijgt u een rekening thuis gestuurd. Deze factuur is altijd voor eigen rekening.