Onze diensten

Passend onderwijs

Ieder kind is uniek en heeft eigen beperkingen én mogelijkheden. Bij Boba gaan we altijd uit van individuele kracht. Jouw talenten stellen we centraal bij het doorlopen van je schoolloopbaan.

Wanneer Boba ondersteuning biedt binnen een onderwijsstituatie, dan is die primair gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid van een leerling. Vaak betrekken we daar ook docenten en de school bij. Scholen kunnen hiervoor zelf een onderwijsarrangement aanvragen via het 'samenwerkingsverband'. Dit kan via Jeugdwet/ PGB lopen.

“'Door samen naar mogelijkheden en kansen te blijven kijken, durven veel cliënten bijzondere stappen te nemen.'”

Monique Geerts

Coach bij Boba

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vragen rondom Boba hebben we voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voor vragen over een vacature kunt u een email sturen naar: sollicitatie@boba.nl

Of contact opnemen met onze recruiter Shabnam Ahadpour, 06-89991307

Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze cliënten, relaties en onze organisatie. Daarom willen we persoonsgegevens, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat de ‘gewone’ e-mail kwetsbaar is.  

Boba gebruikt ZIVVER om veilig met u te e-mailen en bestanden uit te wisselen. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij u aankomt. U kunt dan ook zeker zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen. Dit kunt u vergelijken met een digitale aangetekende brief. 

Lees hier verder voor meer informatie

Download hier het klachtenreglement

Aanmelden passend onderwijs?

Jij, je ouders en/of school merken dat je ergens tegenaan loopt. Wanneer de school jou niet kan helpen bij de hulpvragen die je hebt, overlegt school met Boba of zij jou kunnen ondersteunen.