Home

Regio Rijnmond-Midden Holland

Boba werkt in heel Nederland. Om te zorgen dat onze zorg zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie, hebben we per regio een regiomanager aangesteld. Die weet precies hoe je in jouw woonplaats het beste geholpen kan worden.

Onder deze regio vallen de volgende gemeenten

IJsselstein, Houten, Vianen, Nieuwegein, Maarssen, Gooi- en Vechtstreek, Buren, Culemborg, Geldermalsen, Neder-Betuwe, West-Betuwe, Tiel, Zaltbommel, Maasdriel, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Krimpenerwaard, Gouda, Waddinxveen, Zuidplas, Rotterdam, Voornse gemeenten, Nissewaard, Goeree-Overflakkee, Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

Aangenaam! Ron van Doorn is regiomanager Rijnmond-Midden Holland

In contact komen met Ron? Stuur een mailtje naar info@boba.nl. We proberen altijd binnen 2 werkdagen op je mail te reageren.

Waarvoor je bij ons terecht kunt

Onze visie

Boba combineert verschillende manieren van hulp. De nadruk ligt op coaching, waarbij er iemand naast je staat die je helpt bij praktische en dagelijkse situaties. Zo nodig helpen we je met GGZ, waarbij we verschillende vormen van behandeling bieden. Ook in onderwijssituaties kijken we mee.

Zijn werk houdt teamleider Bas Noordman in balans

In zijn werk als teamleider bij Regio Rijnmond – Midden-Holland komt Bas Noordman mensen tegen in alle lagen van de organisatie. ‘Ik hou van contact hebben met mensen. Ik denk dat ik goed kan luisteren naar wat mensen drijft, en ik heb ook aandacht voor de vraag achter de vraag. Hoe kan ik iemand in zijn kracht zetten en vertrouwen geven? Dat vind ik belangrijk. Zowel voor cliënten als voor de medewerkers.’

Teamleider Nienke Jongejan: ‘Het autistische brein vind ik magisch.’

Teamleider Nienke Jongejan ontdekte dat ze een echt zorghart heeft. En hoewel ze eerder een hoge functie bekleedde bij een andere organisatie, zit ze nu helemaal op haar plek bij Boba. ‘Ik ben gefascineerd door het menselijke brein. Met deze doelgroep kom ik daarbij volledig aan mijn trekken. Het autistisch brein vind ik iets magisch. En als moeder van een zoontje met autisme weet ik tegen welke dingen mensen met autisme en hun omgeving kunnen aanlopen.’