Over Boba

Over Boba

Onze hersenen zijn een fascinerend orgaan. Ze kunnen de mooiste dingen voortbrengen en soms voor de grootste problemen zorgen. Eén ding is zeker: onze hersenen werken allemaal op een unieke manier en brengen dus unieke persoonlijkheden voort. Daarom pleit Boba al jaren voor op maat gemaakte zorg voor mensen met autisme.

Dit doen we door uit te gaan van de kracht van de mensen met wie we te maken krijgen. Want iedereen heeft talenten en mogelijkheden. Het gaat er maar om hoe je naar jezelf hebt leren kijken. Of het nu gaat om coachende begeleiding, om specialistische behandeling of om ondersteuning op school – we komen een tijdje naast je staan en werken samen met jou aan meer praktische houvast en meer vertrouwen. In jezelf en in je omgeving. Zo kun je op eigen kracht weer vooruit.

Bij Boba werken we volgens een missie. Een missie die draait om onze doorleefde kernwaarden: lef, flexibiliteit en nieuwsgierigheid. Hoe dat precies werkt, leggen we in de volgende video uit.

 

De Boba Methodiek

Cliënten geven Boba gemiddeld een 8!

Bij Boba kies je zelf op welke punten je je wilt ontwikkelen. Je kunt daarbij kiezen uit 15 programma’s. Misschien wil je je focussen op je daginvulling. Op je werk of op hoe je woont. Stap voor stap pakken we aan waar jij behoefte aan hebt. Dat maakt onze coaching altijd op maat gemaakt. Want jij bent uniek. En wij geloven dat onze begeleiding dat daarom ook moet zijn.

Zo werken onze 15 programma's

“'Bij Boba werken mensen die met je meedenken, met je meebewegen en die zo nodig out of the box denken om je zo verder te helpen'”
Gaya de Rouw
Coach bij Boba