Managementassistent

Parttime

20 uur

Boba regio

Zuid-Holland

Locatie

Dordrecht

Opleidingsniveau

HBO, MBO

Deadline

29-02-2024

Boba is al meer dan 20 jaar actief als volledig ambulante zorgaanbieder in de specialistische geestelijke gezondheidszorg, vanuit specialist ook generalist. Onze expertise ligt in de benadering, begeleiding en behandeling van stoornissen binnen het autistisch spectrum, evenals bij AD(H)D en NAH.

Boba inspireert, motiveert en activeert mens en maatschappij om de kwaliteit van leven van haar cliënten en hun omgeving te verbeteren. Dit doen wij door met aandacht, nieuwsgierigheid en flexibiliteit écht maatwerk te leveren. Boba is een innoverende en groeiende organisatie, met evenveel aandacht voor medewerkers als voor cliënten. Aandacht voor leren en ontwikkelen vinden we belangrijk. Boba is een platte organisatie. Met regionale, zelfstandige teams leveren we brede zorg – individueel en in groepsverband, fysiek en digitaal. Lef en ondernemen waarderen we erg.

 

Wat ga je doen?

Als managementassistent ondersteun je de algemeen manager. Je verzorgt alle voorkomende secretariële werkzaamheden, zoals agendabeheer, e-mail en het organiseren en voorbereiden van vergaderingen. Je geeft opvolging aan acties naar aanleiding van verschillende overleggen. Je hebt een coördinerende rol,  je krijgt de vrijheid naar eigen inzicht je taken in te delen en de dagelijkse gang van zaken gestroomlijnd te laten werken.

Wanneer hebben we een match?

Boba is op zoek naar een professional met een gedreven en stevige persoonlijkheid. De kernwaarde ondernemend past je als een jas. Je bent zelfstandig, organisatiesensitief, anticiperend en representatief. Je weet altijd de rust te bewaren. Je denkt mee en vooral vooruit en werkt probleemoplossend. En niet onbelangrijk je hebt affiniteit met de zorg.

Jouw profiel

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau aangevuld met een secretaresse opleiding;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de zorgsector;
 • Kennis en ervaring met Microsoft Office;
 • Je werkt planmatig, gestructureerd en bent gewend om te werken met vertrouwelijke gegevens;
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit, een dienstverlenende instelling en je denkt in oplossingen;
 • Je bent enthousiast, beschikt over humor, organisatiesensitiviteit, kan omgaan met vertrouwelijke informatie, kan duidelijke grenzen stellen en toont initiatief;
 • Je kan omgaan met een flexibele werkomgeving, kan snel (om)schakelen als de situatie daar om vraagt;
 • Je bent communicatief en schriftelijk goed onderlegd;
 • Je bent 20 uur beschikbaar, de werkdagen zijn in overleg, maar in ieder geval maandag en dinsdag.

 

Wij bieden:

 • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige baan;
 • Werken en meedenken in een innovatieve, groeiende organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel draagt en waar cliënten en medewerkers centraal staan;
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen, gericht op je eigen ontwikkeling, via eigen loopbaanbudget;
 • Marktconform salaris op basis van de cao Sociaal Werk; Schaal 6 start €2720,- naar maximaal €3815,- bruto o.b.v 36 uur per week;
 • Beschikking over een individueel keuzebudget (18,3%), deze kan je (maandelijks) uit laten betalen of besteden aan opleiding of voor het kopen van verlof. Net waar jij zelf voor wilt kiezen;
 • Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon.

Interesse?

Bij interesse stuur je via de button “solliciteer nu” jouw cv en een motivatie over jouw persoonlijke drijfveren om bij Boba te werken. Bij vragen over de functie, kan je contact opnemen met Jolien Verhage, recruiter via 0657275655. Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 
Indien een geschikte kandidaat solliciteert, kan al voor de sluitingsdatum een gesprek worden ingepland. Het is mogelijk dat de vacature eerder vervuld is dan de genoemde sluitingsdatum. Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid heeft de interne sollicitant voorrang op de externe sollicitant.

Managementassistent