Regio Haaglanden-
West Holland

Boba werkt in heel Nederland. Om te zorgen dat onze zorg zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie, hebben we per regio een regiomanager aangesteld. Die weet precies hoe je in jouw woonplaats het beste geholpen kan worden.

Regio Haaglanden-West Holland

Boba werkt in heel Nederland. Om te zorgen dat onze zorg zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie, hebben we per regio een regiomanager aangesteld. Die weet precies hoe je in jouw woonplaats het beste geholpen kan worden.

Onder deze regio vallen de volgende gemeenten

Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Aalsmeer, de Bollenstreek, Midden-Delfland, Delft Den Haag, Haarlemmermeer, Holland Rijnland, Lansingerland, de Leidse Regio, Rijswijk, Westland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer.

Bereikbaarheid regio Haaglanden-West Holland!

Vanaf 1 augustus wordt de telefoon in de regio opgenomen van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Aangenaam! Sebastian Rinsema is regiomanager Haaglanden-West Holland

In contact komen met Sebastian? Stuur een mailtje naar westholland@boba.nl. We proberen altijd binnen 2 werkdagen op je mail te reageren.

Waarvoor je bij ons terecht kunt

Coaching

Vergroot je zelfredzaamheid

Passend onderwijs

 Uitgaan van mogelijkheden

GGZ

 Samen aan de slag

Boba Sociaal: kom kennis maken

Op donderdag 6 juli, 3 augustus, 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december 2023 ben je van harte welkom bij Boba Sociaal (BoSo) in Rijswijk. Je leert dan nieuwe mensen kennen, en je kunt je verhaal kwijt aan mensen die je begrijpen. Er is tevens gelegenheid om bordspellen te doen met elkaar. Vind je het spannend om te komen? Weet dan dat er twee Boba-coaches aanwezig zijn om je op te vangen. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Vragen? Dan kun je die stellen via boso@boba.nl. Goed om te weten: de avond is alleen toegankelijk voor huidige cliënten en oud-cliënten van Boba – en vanaf 18 jaar. Vanaf 19:00 gaat de deur open, en om 19:30 beginnen we. De avond duurt tot maximaal 21:00, maar je kunt altijd eerder vertrekken als je dat wilt.

Onze visie

Boba combineert verschillende manieren van hulp. De nadruk ligt op coaching, waarbij er iemand naast je staat die je helpt bij praktische en dagelijkse situaties. Zo nodig helpen we je met GGZ, waarbij we verschillende vormen van behandeling bieden. Ook in onderwijssituaties kijken we mee.

Wij staan voor je klaar

Aanmeldfunctionaris
Ramona: aanspreekpunt en
overzichtsbewaker

Aanmeldfunctionaris Ramona: aanspreekpunt en overzichtsbewaker

Als aanmeldfunctionaris is Ramona van Scheijndel verantwoordelijk voor het verwerken van de aanmeldingen. ‘Mijn werk is constant in beweging. Maar na tien jaar Boba weet ik: in beweging blijven is juist goed.’

Kom in contact

Heb je een vraag voor ons? We staan voor je klaar.

Heb je een vraag voor ons? We staan voor je klaar.

Bekijk onze veelgestelde vragen