Home

Regio Zuid Holland-Zuid

Boba werkt in heel Nederland. Om te zorgen dat onze zorg zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie, hebben we per regio een regiomanager aangesteld. Die weet precies hoe je in jouw woonplaats het beste geholpen kan worden.

Onder deze regio vallen de volgende gemeenten

Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Sliedrecht, Hardinxveld Giessendam, Molenlanden, Gorinchem, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Papendrecht, 's Gravendeel en Hoeksche Waard.

Aangenaam! Roos Alblas is regiomanager Zuid Holland-Zuid

In contact komen met Roos? Stuur een mailtje naar info@boba.nl. We proberen altijd binnen 2 werkdagen op je mail te reageren.

Waarvoor je bij ons terecht kunt

Boba Sociaal: kom kennis maken

Op 23 februari, 30 maart, 20 april en 25 mei ben je van harte welkom bij Boba Sociaal (BoSo) in Dordrecht. Je leert dan nieuwe mensen kennen, en je kunt je verhaal kwijt aan mensen die je begrijpen. Vind je het spannend om te komen? Weet dan dat er twee Boba-coaches aanwezig zijn om je op te vangen én dat iedereen snapt hoe je je voelt. Aanmelden is bovendien niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Heb je vragen? Dan kun je die stellen via boso@boba.nl. Goed om te weten: de avond is alleen toegankelijk voor huidige cliënten en oud-cliënten van Boba - en vanaf 18 jaar. Vanaf 19:00 gaat de deur open, en om 19:30 beginnen we. De avond duurt tot maximaal 21:00, maar je kunt altijd eerder vertrekken als je dat wilt.

Bekijk de locatie
Onze visie

Boba combineert verschillende manieren van hulp. De nadruk ligt op coaching, waarbij er iemand naast je staat die je helpt bij praktische en dagelijkse situaties. Zo nodig helpen we je met GGZ, waarbij we verschillende vormen van behandeling bieden. Ook in onderwijssituaties kijken we mee.

Wij staan voor je klaar

Lieke van Dalen - teamleider bij Zuid Holland-Zuid
Anita Hoffmann - teamleider bij Zuid Holland-Zuid
Clientenraad Zuid Holland Zuid

Nieuwsbrief

Teamleider Anita Hoffmann kan niet stilzitten, ‘dus dit werk past perfect bij mij’

Teamleider Anita Hoffmann beweegt zich constant tussen twee werelden: die van de mensen en die van regels en centen. ‘Dat maakt dit werk heel dynamisch, en dat past bij mij. Ik moet geprikkeld blijven, anders ga ik me vervelen.'

Aanmeldfunctionaris Nadine Bosloper blijft energiek, binnen én buiten de boksring

Via aanmeldfunctionaris Nadine Bosloper maken cliënten, ouders en behandelaars uit de regio Zuid Holland-Zuid vaak als eerste kennis met Boba. Nadine bekijkt de casussen, bedenkt naar wie ze moet verwijzen en helpt ze met het aanmeldtraject. ‘Het is soms echt puzzelen. Want er verandert zo ontzettend veel. Gelukkig vind ik het heel erg leuk om dit soort dingen uit te zoeken.’