Werken bij Boba

Dynamisch, creatief en altijd anders – zó is het om bij Boba te werken.

Werken bij Boba

Dynamisch, creatief en altijd anders – zó is het om bij Boba te werken.

Een dag bij Boba is nooit hetzelfde

Daar moet je voor in de wieg gelegd zijn. Past het jou om het ene moment een crisis te beslechten, en het volgende moment met collega’s een dossier te bespreken? Lijkt het jou leuk om aan het begin van de week een lange wandeling met een cliënt te maken, te praten over uitdagingen op werk, en aan het eind van de week een leraar handvatten te geven voor een kind met autisme? Dan zou Boba goed bij je kunnen passen.

Impact maken

Boba laat zich niet makkelijk onder één noemer vatten, maar als we moeten kiezen dan noemen we onze organisatie het liefst: beweeglijk. We houden niet van starre regels, we vertrekken altijd vanuit het individu en we denken in oplossingen, niet in belemmeringen. Aan vooroordelen hebben we een broertje dood, en aan sterke hiërarchie ook – wij geloven dat mensen opbloeien van verantwoordelijkheid en vertrouwen. Soms is het daarvoor nodig dat je zelf creatief nadenkt over hoe je je werk doet, en dat je bij collega’s polst wat de beste route is. Met een baan bij Boba maak je impact op échte levens van échte mensen. Dat maakt ons werk wat ons betreft al bijna 20 jaar lang de moeite waard.

Bij Boba zijn vaak vacatures vrij

Ben jij flexibel, creatief en daadkrachtig, en ben je benieuwd naar onze organisatie? Draag je de mensen voor wie we dit werk doen een warm hart toe? Neem dan contact met ons op of bekijk direct ons overzicht van vacatures.

Werken bij Boba

VIDEO: alles over de Boba-methodiek

Interview

Liesbeth Palit: ‘Ik werk niet bij Boba, ik woon bij Boba’

Interview
Daan de Bruin (28) over coach zijn bij Boba

Daan de Bruin (28) over coach zijn bij Boba

Je eerste werkdag als
coach bij Boba

Je eerste werkdag als coach bij Boba

Elke eerste werkdag van de maand verwelkomt Boba weer een groep nieuwe collega’s. Starten in een nieuwe baan is altijd spannend en vraagt veel energie. Om die reden besteedt Boba extra tijd en aandacht aan het inwerktraject. Door coaches een goede start te geven, zorgen we ervoor dat je als coach goed voorbereid bent. En je de cliënten de allerbeste zorg en begeleiding kunt bieden. Benieuwd wat je als nieuwe medewerker te wachten staat?

Stel je vraag

Wil je meer weten over onze organisatie? Of heb je een inhoudelijke vraag over een van onze vacatures? Bel of mail ons. We horen je graag.

Kom in contact

Heb je een vraag voor ons? We staan voor je klaar.

Heb je een vraag voor ons? We staan voor je klaar.

Bekijk onze veelgestelde vragen