Regio Zuid Holland-Zuid

Boba werkt in heel Nederland. Om te zorgen dat onze zorg zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie, hebben we per regio een regiomanager aangesteld. Die weet precies hoe je in jouw woonplaats het beste geholpen kan worden.

Regio Zuid Holland-Zuid

Boba werkt in heel Nederland. Om te zorgen dat onze zorg zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie, hebben we per regio een regiomanager aangesteld. Die weet precies hoe je in jouw woonplaats het beste geholpen kan worden.

Onder deze regio vallen de volgende gemeenten

Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Sliedrecht, Hardinxveld Giessendam, Molenlanden, Gorinchem, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Papendrecht, ‘s Gravendeel en Hoeksche Waard.

Aangenaam! Roos Alblas is regiomanager Zuid Holland-Zuid

In contact komen met Roos? Stuur een mailtje naar
zuidhollandzuid@boba.nl. We proberen altijd binnen 2 werkdagen
op je mail te reageren.

Waarvoor je bij ons terecht kunt

Coaching

Vergroot je zelfredzaamheid

Passend onderwijs

 Uitgaan van mogelijkheden

GGZ

Samen aan de slag

Autsidercafé Gorinchem

Graag nodigen we volwassenen met autisme uit om langs te komen bij het AUTsidercafé. Tijdens deze avond is er ruimte voor ontmoeting en samenkomen waarbij je kunt praten over wie je bent of wat je graag doet en is er ruimte om bijvoorbeeld met elkaar gezelschapsspelletjes te doen. Zo leer je nieuwe mensen kennen en kun je je verhaal kwijt aan mensen die je begrijpen. 

Wij zorgen voor de koffie en thee en iets lekkers erbij. 

Vind je het spannend? Logisch, en je bent hierin niet de enige! Wij zorgen dat er vanuit het wijkcentrum altijd iemand aanwezig is en ook vanuit ASVZ en Boba sluit er zo vaak mogelijk een coach aan. Ze zullen je welkom heten deze avond en je kunt bij hen terecht voor vragen en/of opmerkingen. 

Voor meer informatie kun je de flyer downloaden.

Boba Sociaal: kom kennis maken

Op 25 april, 30 mei, 27 juni, 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november en 19 december 2024 ben je van harte welkom bij Boba Sociaal (BoSo) in Dordrecht. Je leert dan nieuwe mensen kennen, en je kunt je verhaal kwijt aan mensen die je begrijpen. Vind je het spannend om te komen? Weet dan dat er twee Boba-coaches aanwezig zijn om je op te vangen én dat iedereen snapt hoe je je voelt. Aanmelden is bovendien niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Heb je vragen? Dan kun je die stellen via boso@boba.nl. Goed om te weten: de avond is alleen toegankelijk voor huidige cliënten en oud-cliënten van Boba – en vanaf 18 jaar. Vanaf 19:00 gaat de deur open, en om 19:30 beginnen we. De avond duurt tot maximaal 21:00, maar je kunt altijd eerder vertrekken als je dat wilt.

Onze visie

Boba combineert verschillende manieren van hulp. De nadruk ligt op coaching, waarbij er iemand naast je staat die je helpt bij praktische en dagelijkse situaties. Zo nodig helpen we je met GGZ, waarbij we verschillende vormen van behandeling bieden. Ook in onderwijssituaties kijken we mee.

Wij staan voor je klaar

Clientenraad Zuid Holland
Zuid

Nieuwsbrief

VIDEO: alles over de Boba-methodiek

Interview

Liesbeth Palit: ‘Ik werk niet bij Boba, ik woon bij Boba’

Interview
Daan de Bruin (28) over coach zijn bij Boba

Daan de Bruin (28) over coach zijn bij Boba

Teamleider Anita Hoffmann
kan niet stilzitten, ‘dus dit
werk past perfect bij mij’

Teamleider Anita Hoffmann kan niet stilzitten, ‘dus dit werk past perfect bij mij’

Teamleider Anita Hoffmann beweegt zich constant tussen twee werelden: die van de mensen en die van regels en centen. ‘Dat maakt dit werk heel dynamisch, en dat past bij mij. Ik moet geprikkeld blijven, anders ga ik me vervelen.’

Aanmeldfunctionaris
Nadine Bosloper blijft
energiek, binnen én buiten
de boksring

Aanmeldfunctionaris Nadine Bosloper blijft energiek, binnen én buiten de boksring

Via aanmeldfunctionaris Nadine Bosloper maken cliënten, ouders en behandelaars uit de regio Zuid Holland-Zuid vaak als eerste kennis met Boba. ‘Het is soms echt puzzelen. Want er verandert zo ontzettend veel. Gelukkig vind ik het heel erg leuk om dit soort dingen uit te zoeken.’

Teamleider Lieke van Dalen
kijkt naar ieders
veerkracht en vitaliteit

Teamleider Lieke van Dalen kijkt naar ieders veerkracht en vitaliteit

Samen met collega-teamleider Anita Hoffmann stuurt Lieke van Dalen de verschillende teams aan in de regio Zuid Holland – Zuid. Veel, vaak en snel schakelen hoort bij haar werk. Weten waar je prioriteit aan geeft ook. ‘Vanuit mijn ervaring als stress- en burn-out coach probeer ik extra te letten op de veerkracht en de vitaliteit van de coaches. Zodat zij zich met alle aandacht kunnen inzetten voor onze cliënten.’

Planner Sylvia van der
Hammen draagt graag bij
aan de kwaliteit van Boba

Planner Sylvia van der Hammen draagt graag bij aan de kwaliteit van Boba

Sylvia van der Hammen is naar eigen zeggen altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Dus nadat ze twintig jaar in verschillende functies in de zorg had gewerkt, waaronder als teamleider en autismecoach bij Boba, gloorde er een nieuwe uitdaging aan de horizon: die van planner. ‘Ik vind de kwaliteit van zorg heel belangrijk. Als coach heb ik alleen invloed op de kwaliteit die ík lever. In de functie van planner zorg ik ervoor dat ik de kwaliteit in de hele regio Zuid-Holland – Zuid stevig neerzet.’

Kom in contact

Heb je een vraag voor ons? We staan voor je klaar.

Heb je een vraag voor ons? We staan voor je klaar.

Bekijk onze veelgestelde vragen