Op date of gewoon nieuwe mensen ontmoeten?

Op date of gewoon nieuwe mensen ontmoeten?

De ontmoetingssite ‘Durf jij met mij’ is speciaal voor mensen met een kleine handleiding. Meld je nu aan!

Voor mensen met een psychiatrische of psychosociale achtergrond, is het niet altijd makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten – laat staan een nieuwe liefde. Want wanneer vertel je wat er soms door je hoofd spookt? Hoe ga je om met afwijzing? En hoe communiceer je handig in aanloop naar zo’n afspraak? Op de ontmoetingssite Durf jij met mij? kom je alleen mensen tegen die zich deze dingen óók afvragen.

Naar Durf jij met mij

Veilig en comfortabel

Fijn én waardevol is dat, vindt Boba-coach Daisy Marijt. Ze hielp eerder een cliënt die op zoek was naar een relatie met inschrijvingen op reguliere sites – maar daar bleef het steeds maar stil. Via via kwamen ze bij Durf jij met mij uit, een ontmoetingssite waar alleen mensen met een psychische en/of psychiatrische uitdaging zich kunnen aanmelden, en waar ook altijd een zorgverlener bij betrokken is. Ze merkte dat dit niet alleen de drempel voor cliënten lager maakt, maar dat dit het ook een veilige en comfortabele plek maakt om nieuwe mensen te ontmoeten die soms óók worstelen met sociale zaken. Nep-accounts vind je op Durf jij met mij niet. Want een aanmelding vindt altijd plaats via de zorgaanbieder.

Durf jij?

Boba staat sinds kort ook geregistreerd als officiële zorgaanbieder op Durf jij met mij. Dat betekent dat alle cliënten van Boba die interesse hebben in een nieuwe ontmoeting zich kunnen aanmelden. Jouw coach kan je dan, als je dat wilt, helpen bij het aanmaken van een profiel. Ook kan je coach meedenken over de zoektermen op basis waarvan je wilt zoeken. Je kunt mensen ontmoeten door heel Nederland, en alleen voor een vriendschap of voor een relatie.

Benieuwd hoe Durf jij met mij precies werkt?
Verhaal

Cliënten geven Boba gemiddeld een 8

Het Glazen Radiohuis vraagt aandacht voor Laaggeletterdheid

Starten als coach bij Boba doe je zó