Regio Rijnmond-
Midden Holland

Boba werkt in heel Nederland. Om te zorgen dat onze zorg zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie, hebben we per regio een regiomanager aangesteld. Die weet precies hoe je in jouw woonplaats het beste geholpen kan worden.

Regio Rijnmond-Midden Holland

Boba werkt in heel Nederland. Om te zorgen dat onze zorg zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie, hebben we per regio een regiomanager aangesteld. Die weet precies hoe je in jouw woonplaats het beste geholpen kan worden.

Onder deze regio vallen de volgende gemeenten

Bodegraven-Reeuwijk, Bunnik, Buren, Capelle aan den Ijssel, Culemborg, De Bilt, De Ronde Venen, Goeree-Overflakkee, Gouda, Houten, Ijsselstein, Krimpen aan den Ijssel, Krimpenerwaard, Lopik, Maas en Waal, Maasdriel, Maassluis, Montfoort, Neder Betuwe, Nieuwegein, Nissewaard, Oudewater, Rotterdam, Schiedam, Stichtse Vecht, Tiel, Utrechtse Heuvelrug, Vianen, Vijfheerenlanden, Vlaardingen, Voorne aan Zee, Waddinxveen, West Betuwe, West Maas, Wijk bij Duurstede, Woerden, Zaltbommel, Zeist en Zuidplas.

Bereikbaarheid Rijnmond-Midden Holland

Vanaf heden wordt de telefoon in de regio opgenomen van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur

Aangenaam! Ron van Doorn is regiomanager Rijnmond-Midden Holland

In contact komen met Ron? Stuur een mailtje naar middenholland@boba.nl. We proberen altijd binnen 2 werkdagen op je mail te reageren.

VR in autismezorg in
Rotterdam

Sinds mei 2022 passen we VR toe in de coaching van onze cliënten in de regio Rotterdam.

Waarvoor je bij ons terecht kunt

Coaching

Vergroot je zelfredzaamheid

Passend onderwijs

 Uitgaan van mogelijkheden

GGZ

 Samen aan de slag

Onze visie

Boba combineert verschillende manieren van hulp. De nadruk ligt op coaching, waarbij er iemand naast je staat die je helpt bij praktische en dagelijkse situaties. Zo nodig helpen we je met GGZ, waarbij we verschillende vormen van behandeling bieden. Ook in onderwijssituaties kijken we mee.

In gesprek met twee leden van de Boba tekengroep

Verhaal

Cliënten geven Boba gemiddeld een 8

Het Glazen Radiohuis vraagt aandacht voor Laaggeletterdheid

Zijn werk houdt teamleider
Bas Noordman in balans

Zijn werk houdt teamleider Bas Noordman in balans

In zijn werk als teamleider bij Regio Rijnmond – Midden-Holland komt Bas Noordman mensen tegen in alle lagen van de organisatie. ‘Ik hou van contact hebben met mensen. Hoe kan ik iemand in zijn kracht zetten en vertrouwen geven? Dat vind ik belangrijk. Zowel voor cliënten als voor de medewerkers.’

Teamleider Nienke
Jongejan: ‘Het autistische
brein vind ik magisch.’

Teamleider Nienke Jongejan: ‘Het autistische brein vind ik magisch.’

Teamleider Nienke Jongejan ontdekte dat ze een echt zorghart heeft. En hoewel ze eerder een hoge functie bekleedde bij een andere organisatie, zit ze nu helemaal op haar plek bij Boba. ‘Als moeder van een zoontje met autisme weet ik tegen welke dingen mensen met autisme en hun omgeving kunnen aanlopen.’

Teamleider Monique Geerts
– van Hengel: ‘Deze
doelgroep heeft mijn hart
gestolen’

Teamleider Monique Geerts – van Hengel: ‘Deze doelgroep heeft mijn hart gestolen’

Teamleider Monique Geerts – van Hengel werkte, voordat ze bij Boba kwam, onder andere als jeugd- en zedenrechercheur bij de politie, waar haar belangstelling voor werken in de zorg gewekt werd. ‘Vanuit mijn werk bij de politie ben ik gewend om oplossingsgericht te werken. Dat komt hier goed van pas.’

Column uit de regio door coach Rogier

Column uit de regio door coach Rogier

Mijn naam is Rogier en ik ben sinds april 2020 werkzaam bij Boba, waar ik waarschijnlijk (één van de) oudste werknemer(s) ben. Hiervoor heb ik 15 jaar gewerkt bij een GGZ instelling Den Haag (Stichting Anton Constandse), waar ik me onder andere bezig gehouden heb met het opzetten van woonvormen voor jongvolwassenen met autisme, en heb gewerkt op woonvormen waar cliënten met diverse diagnoses verbleven. De laatste jaren heb ik als ambulant begeleider gewerkt met mensen met autisme én andere, de vaak complexe problematiek. Nog langer geleden werkte ik in de jeugdhulpverlening als inwonend mentor én heb ik een aantal jaren een gezinshuis geleid, samen met mijn vrouw Sophie. Ik ben een hartstochtelijk supporter van de ‘herstel’ gedachte waarbij je (korte gezegd) uitgaat van de gelijkwaardigheid van de cliënt, vooral oog hebt voor diens kwaliteiten en talent, en je focust op de gehele persoon – in plaats van op diens problematiek. Vanaf het moment dat ik met autisme te maken kreeg werd ik gefascineerd door de oorspronkelijkheid en eigenheid van deze mensen, die me steeds weer weten te verrassen.

Kom in contact

Heb je een vraag voor ons? We staan voor je klaar.

Heb je een vraag voor ons? We staan voor je klaar.

Bekijk onze veelgestelde vragen